top of page

Sminkelj és vezess! – Forradalmi módszer, amely 2004-óta tejesen új megvilágításba helyezi a hölgyeknek az autóvezetés tanulását.

A nők autóvezetés hatékony tanulását elősegíti módszer, amivel könnyen és stressz mentesen  tanulhatsz meg Te is autót vezetni. Még egy dolog, amiért érdemes nőnek lenni!

Az autóvezetés a férfiak világa volt hosszú évtizedeken keresztül. Nőt csak elvétve lehetett látni a kormány mögött. Ma viszont, az autósiskolákba beiratkozott  tanulók fele nő.

De, hiába van ilyen nagy számú női tanuló az autósiskolákban a tanítás módszertana, az elmúlt 40-évben mit sem változott. Sajnos a férfi oktatóknak fogalmuk sincs arról, miben más egy női tanuló gondolkodása, reagálása az egyes közlekedési helyzetekre. Nem is beszélve arról, hogyan kell a nőket másképpen tanítani ahhoz, hogy magabiztos autóvezetők legyenek. Na, de most már más világot élünk, hiszen itt van a Smink&Drive, a nőknek kidolgozott oktatási rendszer! ​Mostantól mindenki számára könnyen elérhető a Smink&Drive módszer, és bármikor, bárhol tanulhatsz Te is ilyen módon. 

 

Érdekel a Smink&Drive módszert bemutató könyv?

Mégis, miért annyira sikeres ez a módszer?

1. Mert kizárólag nőknek lett fejlesztve

2. Mert tudományos tényeken alapszik

3. Mert letesztelt

bottom of page